Boende (2)

Intresset för fastigheter har ökat markant på senare år. Utbudet av olika boendeformer inklusive radhus, fristående hus och lägenheter, både nytt och andrahands är större än på många år. Att köpa eller hyra är frågan många ställer sig. Att Thailand är ett bra ställe att tillbringa den nordliga vintern är bevisat utom allt tvivel. Marknaden är lite rörig framförallt när det gäller ägardelen. Som bekant får inte utlänningar äga mark i Thailand. Uppfinningsrikedomen när det gäller att kringgå den thailändska lagen är minst sagt rik på innovationer. Vi ska försöka bena ut vad som gäller och kanske inte ge så många råd utan snarare konstatera faktum. Samtidigt vill vi varna för självutnämnda mäklare med kontoret på fickan.  

Förortsboende i Thailand

Betygsätt den här artikeln
(0 röster)

I unga år och med dåliga kunskaper i engelska var det inte lätt att förstå vad Manfred Mann sjöng om i låten ”Semi-detached suburban Mr Jones”. Efter några år i en bangkokförort och med bättre kunskaper i engelska har texten fått en helt annan mening.Nu är det dock ganska stor skillnad på den här förorten och den Manfred Mann sjöng om.

Läge för lägenheter

Betygsätt den här artikeln
(0 röster)

Condominiummarknaden i Bangkok kan lite förenklat indelas i fyra zoner. De projekt som inte ligger längre än tvåhundra meter ifrån (Zon 1), de som ligger 500-1000 meter ifrån (Zon 2), de som ligger längre bort än en kilometer (Zon 3), från en BTS (skytrain) eller MRT (tunnelbanan) station.

Vägen till EM guld
Mediasystem via internet
Lägenheter, Hotell, Samfällighet

Besökare

I dag40
Veckan40
Månad1275
Totalt214642

Sök artiklar

Överst på sidan
Template by JoomlaShine