Vi accepterar inte anonymitet som ni kommer att märka när ni vill skriva in en åsikt eller en fundering. Redaktören förbehåller sig rätten att välja att inte publicera kommentaren om den inte upfyller de krav på svenska språkets användning som anses förenat med bloggens nivå. Språkbruk som inte vanligtvis används i dagligt tal när man pratar med varandra ansikte mot ansikte kommer inte att publiceras. Näthat kommer alltså inte att förekomma på bloggen Wallenius Vinklar. Inga hatmail, inga hotmail och helst inga hotmailadresser. De som är kritiska i sina kommentarer bör ha ett bättre förslag, en bättre lösning eller väl underbygda skäl för kritiken. Kritik ska vara konstruktiv.

I vissa fall kommenteras artiklar publicerade i andra tidskrifter och inte heller i dessa fall vill WV starta några rallarslagsmål. Alla kommentarer ska följa en standard satt av bloggens redaktör.

 Allt för många gånger urartar diskussioner till rena pajkastningen på diverse forum. Wallenius Vinklar vill undvika allt sådant och vi tror att nivån på skrivna artiklar automatiskt leder till en liknande nivå på kommentarerna.

Tillsammans med initierade läsares kommentarer och utvalda gästskribenter kommer Wallenius Vinklar att bli bloggen om Thailand, ASEAN, thailändsk och internationell politik och ekonomi, religion, jämställdhet mellan könen, miljö, resor och nöjen, man läser för väl underbyggd och undersökt information. Det kommer också att finnas goda råd, värt att veta, hälsa och mat på Wallenius Vinklar.

 Fastighetsbranschen behöver synas under lupp och konstigheter kommer att avslöjas. Allt skrivet i en humoristisk och positiv anda. Vi skriver hellre om det som uträttats än det som misslyckats. Och som sig bör med namnet Wallenius Vinklar bör vinklarna vara räta.

Vägen till EM guld
Mediasystem via internet
Lägenheter, Hotell, Samfällighet

Besökare

I dag39
Veckan39
Månad1274
Totalt214641

Överst på sidan
Template by JoomlaShine